Finansiera din motorcykel

Det finns få saker som kan slå känslan av att äntligen ha råd att köpa sin favorithoj. Tyvärr är det långt ifrån alla som har råd eller möjlighet att köpa just den där motorcykeln som man alltid drömt om och istället får nöja sig med andrahandsvalet. Med en smidig finansieringslösning kan du dock ändå se till att du får råd med en motorcykel som du kommer vara stolt över och få många roliga åkturer på.

Finansiera med guld

Har du mycket guld och andra värdeföremål som bara ligger och skräpar? Då kan du sälja guld och omvandla detta till pengar som du använder till att köpa din motorcykel. Idag ligger guldpriserna dessutom ganska bra till, vilket innebär att du kan få ut en hel del.

Finansiera med ett lån

Ett annat sätt att finansiera din motorcykel är genom att ansöka om ett lån. Du kan t.ex. välja ett privatlån eller ett fordonslån, där motorcykeln står som säkerhet. Fördelen med att ha just en säkerhet är att du får bättre lånevillkor och en lägre ränta.

Finansiera med sparade pengar

Det bästa är naturligtvis om du kan köpa motorcykeln utan att behöva låna för att få den. Om du har ett sparkonto (eller har möjlighet att jobba extra) kan du istället spara ihop pengarna på egen hand. Då slipper du dessutom ränta och andra höga avgifter.