Skydda MC-tillbehör med flakkåpa

Behöver du en smart förvaring av alla MC-tillbehör till och från tävlingar? Eller letar du bara efter en praktisk lösning för att transportera reservdelar? En praktisk flakkåpa ger det bästa skyddet mot all typ av väder och det håller dessutom obehöriga borta från dina prylar.

Häng med för att lära dig mer om vad flakkåpor är och hur de installeras. Du får svar på varför det är ett smart alternativ till dig som sysslar med motorcyklar.

Vad är en flakkåpa?

En flakkåpa är en form av skydd som är framtagen för att monteras över det vanliga taket på en pickup. Oavsett vilken modell det rör sig om skyddar flakkåpor din last på ett eller annat sätt. Det spelar ingen roll om det snöar, regnar eller är stekande sol ute – det du förvarar inne i flakkåpans utrymme är skyddat. Ofta är rutorna på flakkåpor tonade och det är också en fördel sett till risken att få din motorcykel stulen eller vandaliserad.

Flakkåpa för MC-delar

Vissa avancerade modeller är mer säkra än andra genom att använda olika typer av presenningssystem. Det är ett bra alternativ om du transporterar större MC-delar eller tillbehör under flakkåpan på pickupen, till exempel däck, monolock eller tankväska. Du hittar de bästa priserna på flakkåpor på nätet och där kan du enkelt jämföra modeller. Tänk på att utgå från dina behov och förutsättningar när du väljer flakkåpa till dina MC-prylar!